Bemutatkozás

A NA-Soft Informatikai Kft. egyedi informatikai megoldásokat ajánl és szállít partnereinek. A feladatok megfogalmazásától a koncepció kidolgozásán, a hardver elemek megválasztásán és a szoftver modulok elkészítésén keresztül a teljes megvalósításig, bevezetésig biztosítjuk az informatikai projektek menedzselését, kezelését és kivitelezését. A bevezetett rendszerek esetében az üzemeltetés biztosítása vagy az üzemeltetés kereteinek kidolgozása szintén feladataink közé tartozik.

Hitvallásunk szerint nincs kicsi vagy nagy projekt. Cégünket a sikeres és eredményes projektek végrehajtása motiválja, célunk elégedett és visszatérő ügyfélkör kialakítása.

Ennek érdekében az NA-Soft Kft. dinamikus és eredményes csapatára és partnereire építve a mérnöki találékonyság és leleményesség eszköztárának alkalmazásával ajánlja szolgáltatásait többek között az alábbi területeken:

Informatikai feladatok felmérése
Rendszerkoncepció készítés, rendszerépítési konzultáció
Rendszertervek készítése (hardver, szoftver komplex tervek, adatbázis tervezés)
Hardverek kiválasztása, egyedi hardver megoldások építése akár speciális környezetre és alkalmazási területre is
Adatbázis és programtervezés
Szoftver elemek, modulok, komponensek kiválasztása, fejlesztése, modulok illesztési programozása
Teljes rendszerintegrálás, bevezetés, oktatás
Üzemeltetési rendszer kidolgozása, működtetése

A cégünket különösen ajánljuk figyelmükbe a rendszertervezés - szoftverfejlesztés - rendszer integráció hármasára építő projektek megvalósításában.

Erre a hármas gerincre felépítve kerülnek kialakításra a legkülönbözőbb igényekhez kapcsolódó egyedi informatikai megoldások.

Az ügyfelek igényei szerint kialakított szoftverekhez kiválasztjuk, vagy lefejlesztjük azokat a hardver komponenseket, elemeket is, melyek a legmegfelelőbben támogatják, kiszolgálják a kívánalmakat.

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgálatásokhoz komplex megoldásokat nyújt.

A rendszerfejlesztés - szoftverfejlesztés - rendszer integráció mentén készek vagyunk informatikai projektekbe részfeladatok ellátásra is. Egyes nagy projekteken belül a részfeladatok elvégzését is ugyanilyen igényességgel biztosítjuk. Cégünk igazi csapatjátékosként is hatékonyan végzi el vállalásait.