Egyéb informatikai szolgáltatások

Közlekedési fedélzeti informatika

A mobil informatika egyik speciális területének számító fedélzeti közlekedési informatikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében megszerzett több éves tudás, valamint belföldi és nemzetközi tapasztalataink lehetővé teszik a fedélzeti informatikai feladatok kiszolgálására szolgáló rendszerek egyedi kialakítását, biztosítását üzemeltetését és fejlesztését.

A fedélzeti informatika területén a fedélzeti számítógéppel elvégezhető funkciók teljes spektrumát biztosítjuk. A flottakövetési és fedélzeti adatkommunikációs rendszerektől kezdve (GPS, GPRS, 3G technológiák alkalmazásával) a fedélzeti eszközök vezérlésén (utas információs táblák vezérlése, érvényesítők, reklám rendszerek) keresztül az igazi fedélzeti PC alkalmazások integrálásáig ajánlunk rendszereket.

Kártyatechnológia

Az intelligens kártya technológia ismeretével felvértezve az érintéses és az érintés nélküli kártyák esetében a rendszerszervezéstől a kártyaprogramozáson keresztül az integrálásig minden feladatot készek vagyunk magas szinten ellátni, és ezzel egyedi megoldásokat biztosítani partnereink számára.

Intelligens ház, iroda

Az informatika segítségével otthonát, irodáját komfortosabbá és kényelmesebbé, könnyen kezelhetővé tesszük. Az építés közbeni tanácsadás, tervezés, kivitelezés, vagy az utólag beépített rendszerek integrálása egyaránt ajánlataink között található. Ön megálmodja, hogy mit szeretne és mi észrevétlenül beépítjük az intelligenciát, akár a villanykapcsolójáról, akár a mosógépéről, vagy a redőnyvezérléséről legyen szó. Elvégezzük a rendszer betanítását, és igény szerint távfelügyeletet is biztosítunk hozzá.

A többi szolgáltatásunkkal kombinálva Ön a pincétől a padlásig megtervezheti vállakozásának a villany automatikus lekapcsolástól a bérszámfejtés, könyvelésen át az informatikai eszközök biztonsági előírásain túl szinte minden folyamatát ránk bízhatja, hogy Ön csak az alaptevékenységére tudjon koncentrálni.