Konzultáció

Informatikai projektmenedzsment

Ügyfeleink számára szakmai projektmenedzsment-szolgáltatást nyújtunk az informatika és a mérnöki alkalmazások területén. Hitvallásunk szerint a projekt vezetője akkor tudja legjobban ellátni feladatát, ha érti és ismeri a projekt szakmai tevékenységeit, kockázatait és kihívásait.

Informatikai rendszerekkel kapcsolatos tanácsadás, rendszerszervezés, rendszerintegráció

Egy rendszer fejlesztése során a legfontosabb feladat a valós üzleti igények felmérése, meghatározása és a rendszerfejlesztők számára is érthető és egyértelmű módon való megfogalmazása. Amennyiben a fejlesztési folyamatban minél később merül fel egy új elem, vagy módosul egy már meglévő üzleti igény, annál költségesebb annak lefejlesztése, illetve módosítása. Ennek megelőzésének eszköze a hatékony rendszerszervezés.
A megtervezett rendszerek megvalósításában, illetve a fejlesztés minőségbiztosításában egyaránt számíthatnak ügyfeleink cégünkre. Munkatársaink és partnereink segítségével széles körű technológiai palettából tudunk választani igényeiknek megfelelően.

Psion Mobil Control Center szakértés

A Psion MCC alkalmas Windows alapú operációs rendszerrel rendelkező számítógépek teljeskörű távfelügyeletére és menedzselésére. Elsősorban kézi számítógépek PDA-k felügyeleti rendszereinek kialakítására fejlesztették ki (és ebben egyedülálló a világon), de alkalmas vegyes hálózatban PC-k és tetszőleges Windows operációs rendszerrel működő PDA-k együttes kezelésére is. A Psion MCC biztosítja a fájl és konfiguráció menedzsmentet egy központi szerver alkalmazáson keresztül. Biztosítja a help desk számára a PDA képernyőjén történő közvetlen beavatkozást, lezárhatóvá teszi az operációs rendszert és a központból vezérelhető, hogy mely alkalmazások futtathatók. Monitorozza a gépen történő alkalmazások futását, felhasználási időket és azokat kimutatásokban lekérdezhetővé teszi.
Psion MCC ismertető letöltése (pdf)
Psion MCC Spec. Sheet letöltése (angol, pdf)
Cégünk két szolgáltatási csomagban biztosítja partnerei számára a Psion MCC alkalmazását
MCC hálózat megtervezése kivitelezése, beüzemelése és oktatása a partner számára, aki ezután saját maga alkalmazza a felügyeleti rendszert eszközeinek kezeléséhez.

MCC szolgáltatás nyújtása a NA-Soft saját szerverén keresztül. A távfelügyelet, rendszermenedzsment, szoftver frissítések és help-desk szolgáltatás biztosítása a terepen dolgozó PDA-k számára folyamatos rendelkezésre állással és magas szakértelemmel.

Elektra Hungaria - ITSO szakértői tevékenység

Cégünk a KHEM megbízásában 2009-ben megkezdte a Volán társaságok és azok jegykiadó rendszereit beszállító cégek támogatását az elektronikus jegykiadó rendszerek integrálásával kapcsolatban. A szakértői tevékenység kifejezett célterülete az e-Ticket megoldások jelenlegi vagy a kiválasztott szállítandó jegykiadási rendszerekhez történő integrálása és különös tekintettel a KHEM által előírt Elektra Hungaria és ITSO ajánlások alkalmazása a megvalósítás során.
A minisztériumi megbízáson túl konkrét problémák megoldásainak kidolgozásával is segítjük a hozzánk fordulókat.