PDA rendszer fejlesztés

MO-TICK

Mobil, kisméretű, robusztus, nem irodai környezetben is könnyen alkalmazható kézi készüléken futó, jegykiadó megoldás, amely elsősorban közlekedési vállalkozások számára biztosít jegykiadási megoldást, de hatékonyan alkalmazható bármely feladatra, ahol belépési, használati jogosultságok jegy kibocsátásával, ellenőrzésével kerülnek azonosításra és nem telepített jegyadó berendezést alkalmaznak.
Az informatikai megoldás biztosítja: Jegykiadási és ellenőrzési alkalmazás mobil PC-re (PDA) Windows CE 5.0 vagy Windows Mobile operációs rendszeren.
MO-TICK ismertető letöltése (pdf)

MobilFizetés - MobilePayment

Az FHB ZRt. által kínált MobilFizetés szolgáltatás kereskedői oldalon történő elfogadásához szükséges informatikai fejlesztések támogatására készült el az NA-Soft Kft. MobilePayment csomagja.
A MobilePayment csomag az alábbi elemeket tartalmazza:

Microsoft Windows XP / Vista PC környezetben futó mini alkalmazás

Komplett futó POS (point of sale) alkalmazás, saját terméktörzzsel, szöveges input és output interfésszel, saját felülettel. Futtatási környezet .NET 2.0. Alkalmazott adatbázis kezelés SQLite.

Microsoft Windows XP/Vista PC környezetben alkalmazható beágyazható modul (DLL csomag)

Integrálható DLL csomag amely megfelelő osztályok publikálásával Visual Studio és Delphi környezet alá biztosít interfészt a MobilFizetési szolgáltatások használatához. A csomag tartalmaz egy saját tranzakciós adatbázist a fizetések regisztrálására, valamint program regisztrációs modult. Futtatási környezet .NET 2.0. Alkalmazott adatbázis kezelés SQLite.

Microsoft Windows CE/Mobile operációs rendszeren futó mini alkalmazás

Komplett futó POS (point of sale) alkalmazás, saját terméktörzzsel, szöveges input és output interfésszel, saját felülettel és nyomtatás kezeléssel mobil nyomtatót tartalmazó vagy Bluetoothos kapcsolatú PDA-ra . Futtatási környezet .NET 3.5 (opcionálisan .NET 2.0). Alkalmazott adatbázis kezelés SQLite.
MobilFizetés ismertető letöltése (pdf)

Microsoft Windows CE/Mobile operációs rendszeren alkalmazható beépülő modul (DLL csomag)

Integrálható DLL csomag amely megfelelő osztályok publikálásával Visual Studio és Delphi környezet alá biztosít interfészt a MobilFizetési szolgáltatások használatához. A csomag tartalmaz egy saját tranzakciós adatbázist a fizetések regisztrálására, valamint program regisztrációs modult. Futtatási környezet .NET 3.5 (opcionálisan .NET 3.5). Alkalmazott adatbázis kezelés SQLite.

PDA adatfelmérő rendszer SXPDA

A Psion Rendszerház Kft. fővállalkozásában a Feibra Kft. számára terepi címpont adatfelmérő rendszer szállítását végeztük. A rendszer rendelkezik egy PDA klienssel, amellyel a címpontok GPS koordinátáihoz rendelten a teljes budapesti címtárral rendelkezve történik a terjesztési (reklám, hírlap stb.) tulajdonságok felmérése. A felmérés során a felvett adatlap dinamikusan intelligensen változik a megadott válaszok alapján. Minden adatlap a kitöltés után azonnal online rendszerbe továbbítódik az adatmentésen túl, ami azonnal letölhető MS-Acces adatbázisba. A szerver és kliens oldali programokon túl a törzsek kelését konvertálását végző modulok is saját fejlesztésben kerültek kivitelezésre.
A rendszerhez elsőként Magyarországon a Psion Tecklogix MCC (Mobile Control Center) nevű kéziszámítógépekre optimalizált távfelügyeleti rendszerét telepítettük és alkalmaztuk.

Ipari programozó készülék XTERMPDA

Cégünk a Fiorentini Hungary Kft. megrendelésében a Pietro Fiorentini olasz cég számára az gáziparban alkalmazott intelligens mérők programozását végző ipari kéziszámítógépeken (Psion Workabout Pro G2) futó alkalmazás fejlesztését végezte el. A program az intelligens mérők üzembehelyezésekori felprogramozását, későbbiekben átállítását, lekérdezését a mérők firmware cseréjét látja el mint a szervíz technikusok munkaeszköze.