WEB és Online szolgáltatások

MobilFizetés kliens

Az FHB Zrt. által kínált MobilFizetés szolgáltatás kereskedői oldalon történő elfogadásához szükséges informatikai fejlesztések támogatására készült el az NA-Soft Kft. MobilePayment csomagja.
A MobilePayment csomag az alábbi elemeket tartalmazza:

Microsoft Windows XP / Vista PC környezetben futó mini alkalmazás

Komplett futó POS (point of sale) alkalmazás, saját terméktörzzsel, szöveges input és output interfésszel, saját felülettel. Futtatási környezet .NET 2.0. Alkalmazott adatbázis kezelés SQLite.

Microsoft Windows XP/Vista PC környezetben alkalmazható beágyazható modul (DLL csomag)

Integrálható DLL csomag amely megfelelő osztályok publikálásával Visual Studio és Delphi környezet alá biztosít interfészt a MobilFizetési szolgáltatások használatához. A csomag tartalmaz egy saját tranzakciós adatbázist a fizetések regisztrálására, valamint program regisztrációs modult. Futtatási környezet .NET 2.0. Alkalmazott adatbázis kezelés SQLite.

Microsoft Windows CE/Mobile operációs rendszeren futó mini alkalmazás

Komplett futó POS (point of sale) alkalmazás, saját terméktörzzsel, szöveges input és output interfésszel, saját felülettel és nyomtatás kezeléssel mobil nyomtatót tartalmazó vagy Bluetoothos kapcsolatú PDA-ra . Futtatási környezet .NET 3.5 (opcionálisan .NET 2.0). Alkalmazott adatbázis kezelés SQLite.

Microsoft Windows CE/Mobile operációs rendszeren alkalmazható beépülő modul (DLL csomag)

Integrálható DLL csomag amely megfelelő osztályok publikálásával Visual Studio és Delphi környezet alá biztosít interfészt a MobilFizetési szolgáltatások használatához. A csomag tartalmaz egy saját tranzakciós adatbázist a fizetések regisztrálására, valamint program regisztrációs modult. Futtatási környezet .NET 3.5 (opcionálisan .NET 3.5). Alkalmazott adatbázis kezelés SQLite.

Online jegyértékesítés (www.strandjegy.hu)

Cégünk biztosítja 2009 óta a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. számára a www.strandjegy.hu internetes jegyértékesítő rendszert és annak üzemeltetését. Az on-line jegyértékesítés bankkártyás fizetéssel került összekapcsolásra. A rendszer a nyári strandidőszakban a pénztárak tehermentesítésére került bevezetésre. A vevőnek a jegyértékesítő rendszer emailben megküldi a megvásárolt típusú és kiválasztott strandra szóló jegyek vonalkóddal és ellenőrző kóddal ellátott értesítőjét. Az on-line internetes portál közvetlen összeköttetésben áll a strandok pénztári rendszereivel, ahol a megváltott jegyek felmutatással beválthatóak és azonnal érvénytelenednek.
Az online jegyvásárlási rendszer könnyen illeszthető bármilyen bemenettel rendelkező pénztári rendszerhez, és akár havi szolgáltatási díj fejében is igénybe vehető a cégek számára.

Ügyfélkártya online elfogadó rendszer (www.ligetkartya.hu)

A Budapesti Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. megrendelésében, a Fővárosi Vidámpark, a Budapesti Növény és Állatkert, a Fővárosi Nagycirkusz, a Széchenyi Gyógyfürdő és a Széchenyi Étterem közös vállalakozásában alkalmazott Ligetkártya kedvezményes belépő informatikai rendszerét biztosítjuk.
A kártya mint szigorú számadású értékjegy kerül kiadásra, az első felhasználást követően 24 illetve 48 órás érvénytartammal. A kártyával minden intézményben egyszer lehet belépni. A teljes rendszer beléptetés vezérlése, logisztikája és bizományosi elszámoltatását egy web alapú online rendszer biztosítja, megfelelő kliens programokkal, vagy a pénztári rendszerekhez történt illesztésekkel.

Aukciós portál

Cégünk speciális programozást igénylő WEB portál megoldásokkal áll rendelkezésre. Adatbázisokhoz kapcsolt lekérdezéseket, aukciós megoldásokat, más rendszerekből importált adatokra alapozott megjelenítést biztosítunk. A megoldás csomagban szerepel a honlap tervezés, kereső optimalizálás és üzemeltetés is.
A cég által nyújtott megoldás egyik példája az www.ingatlan-arveresek.hu portál.